Messedirektør Ola Eriksen Nor-Fishing 2016 er kjempefornøyd etter at tallene viser rekorder.

- Det har vært en stor suksess. Faktisk den største og beste messa noen gang, sier han.

I en pressemelding forteller Nord-Fishing at antall utstillere økte med 25 prosent i forhold til Nor-Fishing 2014, til 550.

- Vi hadde rett og slett ikke mer plass å tilby». Derfor måtte vi etablere en venteliste for utstillere allerede i februar i år, sier Eriksen.

Antallet besøkende økte også, til 17.000, som er nesten 20 prosent høyere enn i 2014.

- Og de kom fra hele verden, eller 56 land for å være presis. Nor-Fishing begynner å anta en langt mer internasjonal karakter etter hvert, sier messedirektøren.

Dørene for Nor-Fishing er lukket for siste gang i det gamle Trondheim Spektrum. Om kort tid begynner rivingen av hall A, B og C, og byggingen av en helt ny og moderne hall.

Elever fra fiske og fangs ved Guri Kunna videregående skole deltok onsdag på fiskerimessen i Trondheim. Caroline Stordal, Johanne Storø, Lena Tøften og Anna Vikan synes det er interessant å se på all ny teknolig som brukes i næringen.

- Når dørene åpner for Nor-Fishing igjen den 21. august 2018 vil man kunne tilby 2 500 m2 mer utstillingsområde innendørs. Dermed vil enda flere utstillere kunne få plass på denne messen, som allerede er blant verdens fremste fiskeriteknologiutstilling, forteller Nor-Fishing.