SalMar-aksjen hamres ned med 6,3 prosent i verdi på høye transaksjonsvolumer i kjølvannet av dagens rapportering av resultatene for fjerde kvartal.

Uvanlig

 I løpet av den første snaue halvannen times børshandel har SalMar-aksjer for 82 millioner kroner skiftet hender, skriver iLaks.no. Det er uvanlig mye, og gjør SalMar til den nest mest omsatte aksjen på Oslo Børs – kun forbigått av Marine Harvest og Statoil

Det er særlig utenlandske investorer som kvitter seg med SalMar-aksjer onsdag morgen. De største nettoselgerne er firkløveret Morgan Stanley, Barclays, JP Morgan og Merill Lynch.

-Skuffende

– Det var ganske skuffende fjerdekvartalstall, som delvis motvirkes av en nøytral/positiv guiding for 2017, skriver Swedbank i en analyseoppdatering ifølge TDN Finans.

Swedbank er med det på linje med Nordea Markets og Sparebank1 Markets som begge mener SalMars resultater var slappe, preget av en kombinasjon av svakere marginer og lavere volum.

Swedbank-analytiker Marius Gaard tror at det vil være en god idé å plukke opp aksjen hvis den faller mer enn fem prosent.

Det er det muligheter for å gjøre nå.