Frode Arntsen er produksjonsdirektør i Lerøy Midt, og prosjektleder for konsernets nye lakseslakteri, som er under bygging på Jøsnøya. Men nå er det klart at han forlater Lerøy før fabrikken står ferdig.

Det har intern i Lerøy vært kjent noen uker at Frode Arntsen skal slutte i Lerøy for å starte i en ny ledende stilling i SalMar, men Arntsen har ikke ønsket å bekrefte dette overfor lokalavisa.

I dag bekrefter både hans nåværende og hans kommende sjef dette skiftet.

- Vi er glade for at Frode ønsker å begynne hos oss som direktør innenfor industri og salg, sier adm. dir Trond Williksen i SalMar til Hitra-Frøya.

- Jeg kan bekrefte at Frode Arntsen har sagt opp sin stilling i Lerøy Midt AS, svarer adm. dir Svein Amund Fjeldvær i Lerøy Midt.

Frode Arntsen sier nå til lokalavisa at han fortsatt skal jobbe noen måneder for Lerøy, og ikke ønsker å kommentere jobbskiftet noe ytterligere.

Lerøy Midt har allerede ansatt Arntsens erstatter:

- Lerøy Midt AS har ansatt Pål Kleven som ny Produksjonsdirektør Industri i selskapet fra 1.oktober. Pål har fra før fartstid i Lerøy-systemet i over 18 år, sist som produkssjonssjef i Lerøy Hydrotech AS og kjenner både de ansatte i Lerøy Midt AS og Lerøy-systemet godt., forteller adm. dir Sven Amund Fjeldvær i en epost til lokalavisa.