Damer: Hitra – Leik 5-0

Hitras fotballdamer startet søndag kveld høstsesongen med seier 5-0 over Leik. I følge trener Roger Sørensen spilte laget sin årsbeste kamp med mye god angrepsfotball, gode overganger og godt organisert forsvarsarbeid.

Laget stod høyt og satte press på Leik gjennom hele første omgang som resulterte i fem nydelige mål.

Hitrajentene spilte en kontrollert 2.omgang hvor de la ned et godt stykke arbeide i press på ballfører, og hadde en god del flotte innlegg fra kant som skulle ha vært omsatt i mål.

- I dag er jeg storfornøyd med spill og innsats. Vi har trent godt i sommer og resultatene på det vi har trent på, kom tydelig frem gjennom innsats, pasningsspill og hurtige overganger. Hele laget jobbet godt gjennom 90 minutter og scoret fem mål  som jeg synes var vakre  og kvalitetsmessig på øverste hylle, sier trener Roger Sørensen.

Dagens målscorere ble Nina Antonsen, Eva Reppe, Elisabeth Wilmann, Ingrid Hetnes, og Anne Lise Kvakland.

Dagens spiller: Elisabeth Willmann.

Dagens debutant: Frida Antonsen – jente15-spiller som fikk sin debut og spilte meget godt.

Med seieren søndag, passerte Hitra Leik på tabellen og ligger nå på tredjeplass.

Søndag reiser Hitra til Lundamo for å møte Gauldal. Sistnevnte står uten poeng og målforskjell 1-139 etter 11 kamper. Det lukter tre nye Hitrapoeng.