Sara spilte sine egne sanger lørdagskvelden på Knarren. Den første sangen hun sang hadde hun skrevet like før hun flyttet til Trondheim for å gå på skole i fjor. Den handlet om forventningene hennes til å komme til en ny plass. Etter et år i Trondheim reiser Sara om fire dager til USA for å ta andre året på videregående.

- Jeg er rastløs og vil alltid prøve noe nytt, forteller Sara.

Hun skal bo i Kentucky og ta så mange musikkfag hun får til. Denne minikonserten var på en måte å si adjø på. Hun vil vise frem hvem hun er nå så får folk se hvordan hun har utviklet seg når hun kommer tilbake om et år.

Ærlige tekster

Sangene hun har fremført er de hun selv er mest fornøyd med. Hun fremfører helst sine egne sanger, og hun sier hun koste seg da hun hadde konserten.

- Det var fine folk som kom og hørte på og veldig fint å spille på heimplassen, sier Sara.

Det var god stemning under hele konserten, og det så ut som publikum koste seg. Sara sang med sola i ansiktet og Knarrlagsundsbrua i bakgrunnen. Den siste sangen hun sang var den mest ærlige hun hadde skrevet i følge henne selv, Hvis man virkelig lytter til teksten vil man bli kjent med henne på en annen måte enn hun kanskje fremstår, mener hun.

- Dere kommer til å høre mer fra meg, lover Sara.