Kinopåska i øyregioenen innledes onsdag (12. april) med velkjente "Fast & Furious 8" som har norgespremiere i dag.

Dom Toretto og resten av crewet har trukket seg tilbake for å leve et normalt liv. Men en mystisk kvinne lokker Dom over på sin side og snart står tidligere venner mot hverandre.

Se trailer her

Filmen vises ved Hitra kino onsdag, fredag og søndag. På Frøya kan du se filmen onsdag, søndag og neste onsfag.

Smurfene: Den hemmelige landsbyen

Smurfene er tilbake i en helt ny helanimert film for hele familien. Smurfeline føler seg alene fordi hun er den eneste smurfen i landsbyen som ikke har en klart definert oppgave i livet - utover å være en jentesmurf.

En dag mens hun og de tre vennene, Klønesmurf, Heftigsmurf og Brillesmurf, er på oppdagelsesferd ute i skogen, gjør Smurfeline et mystisk funn som tyder på at det finnes flere smurfer der ute. Sporet leder inn i den Forbudte skogen, som ingen smurf får lov til å besøke. Når trollmannen Gargamel, som stadig jakter på smurfer, får snusen i oppdagelsen deres, må Smurfelinene og vennene hennes begi seg inn i den Forbudte skogen for å advare de som bor der inne.

Vel inne i skogen venter den største og mest fantastiske hemmeligheten i smurfenes historie. Josefine Pettersen, også kjent som Noora fra Skam, debuterer som dubbingskuespiller i rollen som Smurfeline. Det samme gjør Svein Østvik i rollen som Gargamel.

Filmen vises på Hitra kino søndag.

Oskars Amerika

Noe motvillig tilbringer ti år gamle Oskar sommerferien på gården til bestefaren. Sommeren skal likevel vise seg å bli innholdsrik når han møter Levi som bor i nærheten med den nærsynte hesten sin. Sammen legger de en vill plan om å ro til Amerika.

Vises på Frøya kino onsdag

The Boss Baby

Fra DreamWorks Animation, kommer nå filmen om en ganske så uvanlig baby. -Han går med dress og stresskoffert, og har både stemmen og oppførselen til en voksen mann.

THE BOSS BABY er en hysterisk morsom historie om hvordan en hel familie kan bli snudd på hodet når yngstemann, Tim på 7 år, får en ny lillebror. Det hele er fortalt fra hans perspektiv, og som barn flest har han en ganske vill fantasi... Dette er en hjertevarm og morsom film som vil treffe hvert eneste medlem i familien.

Vises på Frøya kino onsdag

Gråtass redder gården?

Møt Den lille traktoren Gråtass og vennene hans i en morsom og koselig film for store og små.

Da Goggens lille gård står i fare for å bli slukt av kommunens motorveiplaner får Gråtass og Gustav får ideen om lage et gigantisk speil som reflekterer solens stråler, i håp om at jorden skal bli fruktbar på en åker til. Da blir det nemlig nok dyrkbar mark til at veien må legges utenom.

Alle i bygda må hjelpe til for å få speilet på plass, men klarer de å få en spire til å gro på den tørre åkeren i tide til å redde gården?

Vises på Frøya kino søndag

Andre arrangement? Se hfkalenderen.no

The Boss Baby