Børge Rømma og Hege Strøm Reitan i duetten

Børge Rømma og Hege Strøm Reitan i duetten "Taktfaste slag", som kommer på Rømmas nye plate i mai. Foto: privat

Steppet inn på kort varsel:

- Kjempegøy å synge duett med Børge

Da Børge Rømma ikke kunne ha med seg sin faste makker til spillejobben på Hitra, var det den unge sangfuglen Hege Strøm Reitan fra Straum som steppet inn på kort varsel.

- Det var kjempegøy. Det er alltid stas når det kommer kjente mennesker til Hitra og ikke så ofte man får en slik sjanse, sier Hege etter å ha sungen duetten "Taktfaste slag" foran et feststemt publikum i påska.

Børge Rømma er vokalist i bandet Too Far Gone, og har også en egen karriere med faste gjesteopptredener hos Ansnes Brygger både i påska og jula. Så også i år.

- Becca kunne ikke være med til Hitra og da måtte vi finne en ny vokalist som kunne synge duett sammen med Børge. Vi ringte rundt og fikk tak i Hege, forteller Rezi Sandvik ved Ansnes Brygger.

- Hege fikk høre sangen på Youtube dagen før og gikk på scenen og sang for publikum. Det er vi glade for, sier Sandvik.

 

Hege Strøm Reitan, som mange øyværinger nok har hørt både gjennom UKM og i andre sammenhenger, er glad for at hun fikk muligheten og takker utestedet.

 

Sjekk også ut vår samleside hitra-froya.no/oyungdom

Mer å lese på Hitra-Frøya:
Nytt fra HF+:
Leses nå:
Flere nyheter

Den best besøkte utstillingen noensinne

Barnekunstutstilling trekker besøkende til biblioteket

Odin er installert på biblioteket

Hjelper deg med å registrere bøkene selv

Abba i ung og solid innpakning

Trolig var ikke alle foreldrene til skuespillerne i dagens forestilling "Mamma mi" født da Abba herjet hitlistene på midten av 70-tallet. Men de førti år gamle sangene lever godt videre, ikke minst med hjelp av dyktige unge på scenen.

comments powered by Disqus