- Vårt hittil største artistnavn

Frøyafestivalen har booket 10cc

Frøyafestivalen har booket det britiske bandet 10CC til årets festival.

- Vårt hittil største artistnavn. 10cc har 30 millioner solgte CD-er, sier festivalsjef Hallbjørn Stenhaug fornøyd. Tidligere i uka slapp festivalen nyheten om at Kurt Nilsen kommer tilbake til Frøyafestivalen.

10cc er et rockeband fra Manchester i England. Bandet ble grunnlagt i 1972 og fikk sitt internasjonale gjennombrudd tre år senere med låta «I'm Not in Love», som ble en av bandets største hits. Populariteten vokste med flere hits som «The Things We Do For Love» og «Dreadlock Holiday».

 

Bandet har byttet medlemmer opp gjennom årene. Etter 2004 har grunnlegger Graham Gouldman turnert under navnet 10cc selv, med hjelp av nye musikere.

Sjekk vår samleside for alt om Frøyafestivalen

 

Mer å lese på Hitra-Frøya:
Nytt fra HF+:
Leses nå:
Flere nyheter

Den best besøkte utstillingen noensinne

Barnekunstutstilling trekker besøkende til biblioteket

Odin er installert på biblioteket

Hjelper deg med å registrere bøkene selv

Abba i ung og solid innpakning

Trolig var ikke alle foreldrene til skuespillerne i dagens forestilling "Mamma mi" født da Abba herjet hitlistene på midten av 70-tallet. Men de førti år gamle sangene lever godt videre, ikke minst med hjelp av dyktige unge på scenen.

comments powered by Disqus