Årets utgave av Sommerfillan er fra torsdag 27. juli til lørdag 29. juli. På programmet i år finner vi blant annet tryllekunstneren “Magi Curty” kjent fra Norske Talenter, 16-åringen Adrees fra The Stream, rindalingen Jo Sverre Sande og vår egen Hege Anita Skjærvik.

Frisk med Mosjon

- I fjor var temaet “Artig på sjøen”, sier Ann Kristin Kjerringvåg Willmann hos arrangøren.

- Vi fant ut at vi måtte fornye oss, så i fjor leide vi inn vannski, vannscooter og en sofa man kjørte rundt i. I år har vi valgt temaet “Frisk med mosjon” der vi har et samarbeid med blant annet Hitra kajakklubb. På fredag er gratis kurs med kajakk i Aurtjørna for store og små.

Hun forteller videre at det I tillegg blir friidrett på idrettsparken i samarbeid med Hitra Friidrettsklubb. Da blir det muligheter for å prøve seg i kule, lengde og høydehopp. Utenom det blir det også informasjon om Kjentmannsprøven, Hitra Turlag.

- Også har vi yoga på Hopsjøen med Anna-Marie Haugen, forteller Willmann.

- Når du mosjonerer, så holder du deg friskere lengre. Det er rett og slett det det handler om, sier Willmann.

- I år har vi vært så heldige og fått tak i 16-åringen Adrees som kom seg langt i The Stream, sier Willmann. Jeg har og virkelig troen på Jo Sverre, han går utrolig mye på radio for tiden. Jeg tror han kan nå langt. Også synes jeg det er kjempeartig at vår egen Hege Anita Skjærvik kommer og spiller for oss. Lokale artister har en tendens til å trekke mest folk, forteller Willmann.

Utenom det så vil det bli ca. 30 boder i år. Masse lokalt som Ansnes brygger, Hitramat, Hitra Gårdsmat og Dalpro. Også vil det selvfølgelig være tivoli i år og som alle andre år.

Ann-Kristin lover underholdning for både store og små.

- Ja, det blir vel underholdning for alle mellom null til hundre kan du si!

72 44 04 00 post@hitra-froya.no