Hele Trøndelags kultarartist, Arvid Sletta, kommer nå med sin syvende soloplate: «People».

Med solodebuten Statement i 1990 fikk Sletta med sine rett fram og naive låter kultstatus i mange musikkmiljøer. Frøyværingen, som har bodd på Kyrksæterøra de siste tyve årene, har fortsatt med å gi ut musikk til et lite, men takknemlig publikum.

På den nye utgivelsen har han med seg Anders Sinnes på bass, trommer og en rekke andre instrumenter. Plata er lett gjenkjennelig Sletta, med enkle insisterende tekster i en svært enkel musikalsk drakt. Men plata er på et vis todelt, da tempoet skrues opp, og lydbildet blir mer rocka på den siste delen av plata.

Med forbeholdt om at noe har gått undertegnede hus forbi fra de tidligere utgivelsene, så er det første gang Arvid Sletta har spilt inn ei coverlåt: Leadbellys rootsklassiker «Goodnight Irene». Og låta kler Arvid godt.

Mange av Arvid Sletteas utgivelser har ikke hatt distribusjon, og har i hovedsak blitt delt ut til venneer, kjente, og de som har bedt om å få den. Fra og med forrige plata kom Steinar Solberg og Bang Booking inn i bildet, og de har også tatt på seg distribusjonen av «People». Plata kan bestilles gjennom Bang Bookings hjemmeside og facebookside fra og med i dag.