NB: Det har versert ulike konsertstart-tidspunkt i annonsering og i kulturkalenderen. Det korrekte er at Hitra-konserten starter i Hitra bibliotek kl. 14 og at Frøya-konserten starter i amfiet i Frøyahallen kl. 19. (onsdag 22. oktober)

Mange ble lei seg da Prøysen-kabareten i Frøya kultur- og kompetansesenter ble avlyst pga sykdom.

– Derfor er vi litt ekstra glade for at vi kan tilby publikum en konsert som markering i Prøysen-året, sier biblioteksjefene på Hitra og Frøya, Bodil Rønningen og Gunhild Riiber.

Onsdag 22.oktober opptrer Guren Hagen sammen med gitarist Frode Berntzen både på Hitra og på Frøya. På Hitra blir det konsert i biblioteket, og på Frøya ryddes det plass til Guren Hagen og Frode Berntzen i amfiet i Frøyahallen.

Hør Guren Hagen synge "Hjertet mitt"

[M1]

Finnes det mer enn et geografisk slektskap mellom Alf Prøysen og Vidar Sandbeck ,spør Guren Hagen?

Visesangeren fra Rendalen tråkker langt på vei i samme fotefar som disse folkekjære dikterne i sine tekster. På sin særegne og dialekttunge måte gir Guren Hagen liv i sangene få er i nærheten av å matche. Han setter toner til varme sommerdager, men skildrer også sidene ved livet som ikke glir så lett med varm nærhet. Så kanskje finnes det også mere enn geografisk slektskap mellom Prøysen, Sandbeck og Guren Hagen?

Det får publikum svar på når Guren nå legger ut på turné med sitt eget visemateriale og med Prøysen og Sandbeck i ryggsekken.

Guren Hagen er en av Norges fremste visekunstnere og har et trofast publikum, både på konserter og ved radioapparatene. Han har til nå utgitt elleve album med viser som Det store i det små, Hotell jord, Sammarsmårrå, Hjertet mitt og Vakre du.

Guren har blandt annet fått Prøysenprisen for sitt arbeide. Han var også med på hyllestplaten til Vidar Sandbeck, Gull i fra grønne skoger, sammen med blandt andre Vamp, Jan Eggum og Lillebjørn Nilsen.

Les mer Guren Hagen HER

Guren Hagen