De går for å være en av landets beste acapella-grupper. De seks menneskelige stemmene i Pust utgjør et helt orkester, og det var nok mange i salen som fikk litt hakeslepp over hvor stort det går an å arrangere et stykke musikk uten å bruke ett eneste instrument bortsett fra den menneskelige stemmen.

Pust er noe helt annet enn «Bjelleklang», og det var ikke noe pop-repertuar de presenterte. Pust leverte egenproduserte sanger og arrangementer inspirert av folkemusikk og jazz, sammen med blant annet flere prøysenviser.

Ved siden av å gi frøyapublikummet en fasinerende opplevelse, ga Pust også noe ekstra tilbake til det lokale musikklivet. Sangelever fra kulturskolene på Hitra og Frøya hadde i forkant av konserten fått være med på en workshop med de profesjonelle sangerne, og de var med på scenen og koret under en av sangene. Og kulturskolerektor Toril Antonsen Aae fikk vist at hun har en stemme som kan gå rett inn i ett av landets beste vokalgrupper, da hun ble kalt fram og sang «Har du fyr» sammen med gruppa.