Evelyn Støen er initiativtaker til minneboka.

Evelyn Støen er initiativtaker til minneboka.

Haltenminner ble til bok

Minner fra Halten, heter boka som lanseres nå på lørdag. Her er hverdagslige historier, dikt og eventyr pent illustrert mellom to permer

Et titalls personer har sammen bidratt til minneboka som nå er klar for salg. Her finnes selvopplevde historier, eventyr, oppspinn og historiske tilbakeblikk, som samlet har resultert i en bok med over 50 bidrag.

En historie for hver uke gjennom året, i tillegg til et dikt for hver av årets måneder. Alle historiene er illustrert av dyktige tegnere. og originalillustrasjonene ligger ute for salg på fiskarheimen.

- Ideen til boka kom på nyåret 2013. Responsen var formidabel, og i løpet av de neste månedene kom det inn så mange bidrag at vi øynet håp om å ha en bok klar til årets Haltendag, sier Laila Støen.

Boka er å få kjøpt på Halten (fiskarheimen og på brygga) og original-illustrasjonene er også lagt ut for salg. Inntektene fra bok og bildesalget går til bevaring av det gamle fiskeværet.

Mer å lese på Hitra-Frøya:
Nytt fra HF+:
Leses nå:
Flere nyheter

Like mange hjelpere på scenen som i salen

Selv om publikum sviktet, var Gabriela Lukassen og Evelyn Pettersen godt fornøyde etter den tre timer lange veldedighetskonserten til inntekt for hjelpeorganisasjonen Dråpen i havet. Det samme var publikum, som fikk en innholdsrik og lang konsert.

Over 100 amerikanere kommer til avdukingen

I morgen avdukes statuen av John A Widtsoe på Sistranda.

comments powered by Disqus

Krass kritikk av kommunens byggesaksbehandling

- Det handler ikke om hvem som roper høyest, eller har mest penger, mente Miriam Baglund(MDG). Mens Dag Willmann(H) var kritisk til rådmannen.

Hitra-talent fikk trene med Hegerbergsøstrene

Morgendagens fotballhelter samlet i Stavanger

Adrian fant gevinst-egget

Mange barn kastet seg inn i kampen om et gult "rogn-egg" under Ta sjansen lørdag. Adrian fra Flatval ble den heldige vinneren.