Så er tiden inne til å ta en resyme over det året som går mot sin slutt. Aktivitetene på Blåfjell har gått etter planen og vi har hatt et godt år, og vi som bor her, er enig om at dette året har gått veldig fort.

For å ta det første, så var det 70-årsjubileum hvor det ble laget til et enkelt, men et godt selskap for 17 av 27 innbudte møtte frem. Så har vi hatt 90-årsjubileum også med et storstilt selskap

Så gikk det slag i slag med Bingo, Darth, andre kaffestunder samt vi har hatt besøk av Diakon, Prest, Kantor (Organist) Jenter fra Livsglede for de eldre med Rigmor i spissen, og våre venner fra Frøya.

Ikke nok med det, men også Sanitetsforeningene avlegger oss besøk og vi hadde et storstilet selskap når Fjellværsøya og nå sist Fillan Sanitetsforening som var og besøkte oss. For en servering. Masse gode kaker og god kaffe. Utlodning hvor mange gikk hver til sitt med mange nyttige gjenstander under armen.

Vi har det godt på Blåfjell og vi vil hermed rette en hjertelig takk til dere som gjør dagene lette og trivelig for oss alle. Både hjemmehjelpere, dere fra hjemmesykepleien og alle dere andre. Alle så er dere gledesspredere som gir oss mange gode velsignelser i form av timelig og åndelig føde. Vi må ha begge deler.

Vi vil på det varmeste få lov å ønske dere hjertelig velkomment neste år, for vi vil SVÆRT gjerne ha dere hos oss så lenge dere kan. Jeg skal på vegne av oss alle på Blåfjell si tusen, tusen takk for alt dere gjør for oss og ønske dere ei riktig gledelig jul og et god og velsignet nytt år. Dere er alle-tiders.

På vegne av oss alle undertegner jeg.

Einar Vermund Meland. Leilighet 28.