Tirsdag kveld var Lars Måsøval i Måsøval fiskeoppdrett på plass i Oslo Plaza, der finalen i Entrepeneur of the year gikk av stabelen.

Måsøval hadde fra før blitt kåret til en av i Midt-Norge beste vekstskaper, sammen med Brynjar Kristian Forsberg i Torghatten ASA i Brønnøysund.

– Vekstskaperne fra de tretten selskapene som er kommet til finalen har alle usedvanlige historier å fortelle. Dette er hverdagshelter som med kompetent ledelse og hardt arbeid har klart å skape vekstkraftige virksomheter, mange av dem hjørnesteiner i sine lokalsamfunn. I Norge har vi lange tradisjoner for å hedre idrettshelter, men er ikke like flinke til å hedre vekstskaperne sier Terje Andersen, ansvarlig for EY Entrepreneur Of The Year i Norge.

Men Lars Måsøval nådde dessverre ikke helt opp, og måtte se seg slått av Forsberg fra Torghatten ASA, som ble Entrepeneur of the year 2015.11.16.

Stolte over å komme så langt

Måsøval er likevel fornøyd med å få prisen for Midt-Norge.

- Det er utrolig artig å bli kåret til en av Midt-Norges beste vekstskapere og at bedrifta vår Måsøval Fiskeoppdrett blir lagt merke til. Det er mange i bedriften som bidrar for at vi skal nå målene våre, så at vi vant denne kåringen, det er like mye en gest til de ansatte som til meg. Jeg tror det blir tøft å skulle hevde seg i den nasjonale finalen hvor man skal konkurrere mot flere store selskap, så vinner Måsøval der da skal jeg bli veldig overraska, men vi synes det er kjempebra å ha kommet så langt. Det er vi veldig stolte over, sa Måsøval før prisutdelingen.