Søsterduoen Kristine og Dina Lundberg har siden oppstarten i mars 2010 drevet både konditori og kafédrift under navnet ”Pikene på Torget” i Fillan. I fjor åpnet de avdeling på Orkanger, og Lundberg-søstrene leverer konditorvarer også hit. Nå har Kristine og Dina besluttet å splitte opp selskapet. Kafeen i Fillan legges ut for salg. Kafeen på Orkanger blir ikke berørt.

Mye å gjøre

- Det har rett og slett blitt for mye for oss å gjøre. Når det er konfirmasjons- og bryllupssesong er det så vidt vi henger med når vi i tillegg skal drive kafé forklarer daglig leder Kristine Lundberg.

Tar navnet med seg

Sammen med søsteren Dina, som er utdannet konditor, er ikke Kristina i tvil om hva de ønsker å fokusere på. Med mamma Berit Haugen Lundberg på laget planlegger de nå å flytte til andre lokaler i Fillan. Her vil de utvikle et eget konditori. Navnet ”Pikene på Torget” tar de med seg.

- Romkaka er redda!

- Den nye eieren av kafeen må finne sitt eget navn. Men kafeen har mange muligheter og stort potensiale for den riktige kjøper. Vi vil fortsette å lage de kakene folk kjenner fra ”Pikene på Torget”. Romkaka er redda!, smiler Kristine Lundberg.