Det reorganiserte fiskeripolitiske utvalget består av Arild Jan Holmen (leder), samt Svein Erlandsen, Trond Harald Iversen, Helge Myrseth og Karl Inge Vikan.

I en orientering til utvalget blir det understreket at i tillegg til å kunne bruke Venstres gruppe i kommunestyret i lokale saker, står utvalget fritt til å drøfte andre spørsmål som angår fiskerinæringa og kystkommune.

- Eksempler på slike spørsmål er rekruttering og nyskapning i næringa, ressursbevaring, forurensing, finansiering av fartøyer, redskaper og rettigheter, og kystsoneplanlegging. Det betraktes bare som en fordel dersom dette utvalget kan være en inspirasjonskilde til at fiskeripolitiske spørsmål settes på dagsorden i flere kystkommuner og i flere politiske miljøer, forteller partiet i en pressemelding.

- Det fiskeripolitiske utvalget i Frøya Venstre er med forsett supplert med en representant for mottakssida i fiskerinæringa, ut fra det faktum at både fangst- og mottakssida har mye av de samme utfordringene, slik det kom fram i konferansen «Mulighetene i kystfiske i Trøndelag», som ble holdt på Frøya høsten 2015, skriver partiet.