Også i år byr kommunen på et variert program, med en rekke kjente og kjære artister, både fra Hitra og i det nære omland.

- Vi kan bl.a. nevne våre lokale artister som i år er Temporary med Jonas Peitersen og Charlotte Audestad. I tillegg kommer Sara og Bjørn Fjeldvær som foruten å synge og spille for oss skal være årets konferansierer, forteller kultursjef Omar Pleym.

Det blir også innslag fra årets UKM, Frøya Teaterlag, Hitras egne kommunemusikere, Hitterklang og Strand SeniorBrass. Og sist med ikke minst kommer Øyvind «Elg» Elgenes, kjent fra Dance With A Stranger.

- I tillegg skal vi også dele ut flere priser til personer som har gjort og gjør mye positivt for Hitra, legger Pleym til. Han lover at dette blir en spennende og rikholdig kveld som alle kan glede seg til.

Serveringen besørges av Hitra Storkjøkkenet som vil by på en smak av Hitra.

Artistene:

Øivind Elg Elgenes

ELG, først kjent som stemmen i DWAS, har etterhvert blitt en folkekjær artist/sanger og låtskriver/gitarist. Han har i over 40 år holdt konserter og gjort seg bemerket også utover Norges grenser. Etter å ha vært stemmen på 12 album, og utallige sangproduksjoner med andre artister har han nå release av sitt 5. soloalbum FEELOSOPHY.

Temporary

Temporary er en duo bosatt i Trondheim som består av Mikael Øgaard og Jonas Peitersen De spiller folk-inspirert pop. Tidligere i år vant de prisen for “Årets mest lovende artist” under Adresseavisas UtAwards. De vant også en av prisene på Bandwagon 2015, som ga duoen spillejobb på selveste Norwegian Wood.

Charlotte Audestad

Artist og låtskriver som er ute med sitt tredje soloalbum. Charlotte er fortsatt lidenskapelig opptatt av å formidle kjærlighet i alle mulige former og fasonger.

Sara og Bjørn Fjeldvær

Sara flyttet til Trondheim i 2015 for å gå musikklinja ved Heimdal Videregående. Hun er stadig på oppdrag og er for tiden i studio med sin egen musikk. Vi får en liten smakebit fra hennes kommende album som hun planlegger å slippe før påske.

Bjørn flytta til Trondheim i fjor, hvor han lever av sin musikk og ga ut albumet “Din Trubadur” før jul. Albumet har fått bra mottakelse og er produsert av Ole Blind (Ole Jonas Storli) som også spiller med Bjørn på årets Hitterkveld. I mars er de to i studio med nok et album som slippes i 2017.

Hitterkvelden arrangeres lørdag 25. mars.