Trønderenergi Nett oppgraderer Fillan transformatorstasjon(i bakgrunnen) F.V: Bjørn Rune Stubbe(avdelingsleder nettforvaltning), Tore Wuttudal( kommunikasjonsrådgiver), og Johnny Fløan(vedlikeholdssjef). Arkivbilde.

Trønderenergi Nett oppgraderer Fillan transformatorstasjon(i bakgrunnen) F.V: Bjørn Rune Stubbe(avdelingsleder nettforvaltning), Tore Wuttudal( kommunikasjonsrådgiver), og Johnny Fløan(vedlikeholdssjef). Arkivbilde.

Varslet strømstans i helga blir likevel ikke gjennomført

Trønderenergi skal bygge om Fillan tranformatorstasjon, og varsler at strømmen vil bli kuttet mens arbeidet pågår. Opprinnelig beskjed fra Trønderenergi Nett AS i dag var at strømstansen, som vil gjelde både på Hitra og Frøya, skulle skje nå førstkommende natt til søndag. Dette arbeidet er er nå utsatt på ubestemt tid, forteller Tore Wuttudal i Trønderenergi til lokalavisa Hitra-Frøya.

Det var først oppgitt av strømstansen skulle skje fra midnatt lørdag. Dette har fått ulike næringsaktører, inkludert serveringssteder, til å reagere. Det ble senere på dagen oppgitt at strømstansen skulle inntreffe senere på natta. Men nå sier Trønderenergi at arbeidet er utsatt på ubestemt tid og vil ikke bli gjennomført nå i helga.

- Vi må justere tidspunktet for å gjøre dette arbeidet med minst mulige ulemper for næringslivet, sier Wuttudal.

Mer å lese på Hitra-Frøya:
Nytt fra HF+:
Leses nå:
Flere nyheter

Synes flystripa selges billig

Men et samlet kommunestyre støtter at Salmar får kjøpe

Oppdal

Vil ikke gå på noen frøyaflause

"Frøyakloss" og "frøyaflause" var ord politikerne på Oppdal brukte da de diskuterte ny brannstasjon i kommunen.

comments powered by Disqus