6.divisjon:

Grønningen - Sandstad/Hitra2: 3-1

Sandstad/Hitra2 spilte onsdag kveld borte mot Grønningen fra Lensvik. Med seier ville Hitra-laget klatre helt opp i ryggen på ledende Nidaros, og i tillegg ha en kamp mindre spilt.

Inngangen til kampen ble preget av mange og sene forfall.

Starten på kampen ble som de siste kampene for Sandstad/Hitra2. Rett i angrep og store målsjanser. Også denne gang måtte man ha mange sjanser for å få ett mål.

Hitterværingene tok ledelsen, denne gang etter en corner ved Jonas Nilsberg. Imidlertid burde Sandstad dette tidspunkt ledet med 2-3 mål.

Istedet er det Grønningen som fra en gavemild dommer får tildelt straffespark etter en hands, noe Sandstads lagleder John Olav Johansen  finner merkelig da ballen skytes opp i hånden fra 2 meter samtidig som hånden holdes helt inn til siden av kroppen. Men straffe ble det - og 1-1.

Johansen påpeker også at i den andre enden av banen blir en tilsvarende hands ikke reagert på av dommeren.

- Man føler ikke at kretsen tar 6.divisjon seriøst når man setter opp en dommer fra Lensvika til å dømme Grønningen fra nettopp Lensvika. Men dette var noe gutta måtte bite i seg og kjempe mot gjennom kampen. Vi fikk ikke noe gratis, mener Johansen.

Sportstabellene finner du på vår sportsseksjon - hitra-froya.no/sport

Deretter er det Grønningen som går opp i 2-1 etter noen feilpasninger inne i feltet til Sandstad/Hitra2. Pauseresultatet blir 2-1 til heimelaget.

2.omgang fortsetter som første. Sandstad/Hitra2 produserer også her en god del sjanser, men mål uteblir. Og igjen er det Grønningen som på en kontring i 60. minutt setter inn 3-1.

Skader tvinger Sandstad/Hitra2 til å gjøre bytter som medfører at innbytterbenk etter hvert blir tom.

- Hele veien inn til kampslutt produserer vi sjanser, men kampen ender med et surt 3-1 tap. Men gutta leverer en god kamp, oppsummerer John Olav Johansen.

Med til historien hører også at Grønningen gjorde en god innsats denne dagen - kanskje årsbeste ifølge deres trener.