Lørdag 24. Juni arrangerer Klubben grendalag ”Ta sjansen” for sjuende år på rad. Arrangementet har blitt svært populært og antall deltagere og publikummere øker jevn år for år.

Økende påmelding

- Været er med oss og påmeldingen går bra. Det ser ut til at vi blir litt flere enn i fjor. Men noen er jo alltid ute i siste liten, sier Aleksander Søreng i Klubben grendalag.

Deltagelsen fra næringslivet er også økende. Stadig flere bedrifter tar faktisk sjansen, og går frivillig i vannet i den uhøytidelige konkurransen.

- Ja, det er moro å se at det er flere og flere bedrifter med i ”Ta sjansen” for hvert år. Både fra Frøya og Hitra. Den såkalte ”blålysgjengen” har også vært flink til å delta med lag både fra brann og ambulanse. Men vi savner politiet, så utfordringen går til politiet om å stille lag neste år. Dette er en flott arena å vise seg frem på, mener Søreng.

Moro for alle

I tillegg til hovedkonkurransen arrangeres også ro-konkurranse, og det vil være lekeapparater og vannaktiviteter tilgjengelig for barna.

- ”Ta sjansen” er moro å både se på og delta i. Uansett hva du velger så får du en forsmak på sommeren hos oss. Og det før alle festivalene kommer i gang i løpet av sommeren, smiler Søreng.