Fotball, damer, 4. div damer :

Hitra - Ranheim 3-0:

Hitra møtte tabellnabo Ranheim torsdag kveld, og vant 3-0 etter en godt gjennomført kamp av Hitra.

1.omgang var jevnspilt, men Hitra hadde de største mulighetene. Kristine Bøifot var frempå og scoret 1-0 etter ca 30 minutter.

2.omgang spilte jentene meget bra. Det ble vist flotte overganger, dyktighet i pasningsspillet, de vant duellspillet og viste en vinnervilje som var glimrende.

2-0 kom ved Linn Mari Lyngvær og 3-0 ved Anne Lise Kvakland.

-  Idag er jeg fornøyd. Jentene spiller god fotball, er på hele kampen igjennom og er taktisk dyktig i forsvarsarbeidet. Midtbanen med Sara B Lund og Nina Antonsen i spissen var glimrende, sier trener Roger Sørensen.