Nå vil Tove Cecilie lære bort å bruke tang og tare i maten

Tove Cecilie Fasting i Frøya Tare.

Nyheter

Frøya Tare inviterer til matkurs på Ansnes Brygger 16. oktober. Målet er at folk skal kunne lære å bruke tang og tare i mat.

- Tang og tare med sitt høye innhold av vitaminer, mineraler og sunne fettsyrer er er blant de mest næringsrike vekstene vi kjenner. I asiatisk kjøkken står retter med tang og tare på menyen daglig, mens tang og tare er nesten ikke brukt i Norge - til tross for at kysten vår er full av spiselige alger, forteller Frøya Tare i kursinformasjonen.


 

Tove Cecilie Fasting i Frøya Tare forteller at på kurset får deltakerne lære mer om spiselig tang og tare, hvor plantene vokser, og når og hvordan de kan høstes og bearbeides.

- Dessuten lager vi et deilig måltid med tang og tare sammen, og avslutter med fellesmiddag, forteller hun.

Sjekk HFkalenderen.no for mer informasjon om dette arrangementet og mange andre aktiviteter i Hitra og Frøya de neste dagene.