En sjåfør filmet en stygg forbikjøring torsdag ettermiddag like før klokken 16. Video av forbikjøringen kan sees ved å klikke på vinduet over.

- Jeg var på vei fra Hestvika på torsdag, og i Innerdalen havnet jeg i kø bak en trailer, som kjørte mellom 40 og 70 km/t. Da vi kom til Barmfjorden kom det en bil opp bak meg. På strekket mot festhuset blåste den forbi meg og en til før den la seg bak en bil bak traileren. Da vi kom til 80-sonen før Dolmsundbrua heiv den seg ut igjen og blåste forbi bilen og traileren. Den rakk akkurat å komme seg opp bakketoppen før det kom en bil i mot på toppen, forteller mannen, som mener bilen var i yrkestransport.

- Med det som har skjedd for to dager siden synes jeg det er horribelt at en yrkessjåfør setter liv og helse på spill, både for de som kommer i mot og seg selv, sier han og sikter til dødsulykka på Fv. 714.

Han har opplevd flere stygge trafikksituasjoner, og mener det bare har økt de siste årene.

- Jeg synes det er mye mer rar kjøring å se nå. Det virker som folk har det mye travlere for tiden, og de tar flere sjanser. Jeg synes det har blitt skumlere å kjøre langs veien. Og når man møter trailere i en sving så er man livredd for at den skal velte over deg enkelte ganger.