Lokalavisa har gjennom en årrekke delt ut julestjerner i adventstida. Stjerna går til øyværinger som gjør eller har gjort en uegen-nyttig innsats for andre.

Også i år vil vi gjerne dele ut julestjerner til mennesker som fortjener en liten ekstra påskjønnelse. Vi deler derfor ut ei julestjerne i hver avis gjennom hele desember.

Vi er ute etter mennesker som har gjort en innsats litt utenom det vanlige i lokalsamfunnet. Det kan være alt fra å hjelpe andre til å utføre en stor innsats i et lag eller en forening.

Kjenner du noen som bør få lokalavisas julestjerne? Ring eller send oss et tips sammen med en kort begrunnelse.

Tlf. 72 44 04 00

Epostadresse: post@hitra-froya.no

Her er noen eksempler på øyværinger som fikk julestjerna i fjor:

- Han bryr seg langt utover det vanlige -Hjelpsom og tilstedeværende er skussmålet Gunnar Trønnes får av elevene sine.  En super mattelærer som fortjener lokalavisas julestjerne.

- De gjør så mye mer enn man bør forvente - Sykdomsklaging, masete kjerringer og grinete kailler. Taxisjåførene på Hitra er like blide og trivelige uansett og fortjener avisas julestjerne.

- Jeg møter så mange trivelige mennesker To dager i uka møter Birger Johansen opp som ulønnet medarbeider på kinoen i Frøya kultur- og kompetansesenter. Innsatsen har gitt Birger fortjent til lokalavisas julestjerne.

– Berikende for meg å få gjøre en innsats Enten der gjelder sanitet, korps, bingo eller annen aktivitet i lokalsamfunnet, stiller Synnøve Nesset opp for å hjelpe.

Ruth har laget fiskball på dugnad i 20 år Hun er 87 år, men stiller fremdeles opp på dugnad for Skjønhals kretslag. - Nei, nå ble jeg målløs, sier Ruth Volden, da vi dukker opp med lokalavisas julestjerne.