Chavida´s Thai Restaurant & Bar åpner dørene tirsdag kveld, forteller eier Fred Børre Gomez, som i det siste har jobbet på spreng for å få den nye restauranten i Fillan åpningsklar.

Lokalavisa Hitra-Frøya intervjuet trioen bak Chavidas for en tid tilbake.

Her er et utdrag:

Chavida Pitpan er daglig leder av restauranten, og vil også være den som vil stå for det meste av kokkeleringen. Som halvt thai og halvt kinesisk har hun god kjennskap til det asiatiske kjøkken. Og med mer enn tre års erfaring fra cateringbransjen i Berlevåg, har hun også kunnskaper om hva som vil falle i smak hos norske ganer. Med seg på laget har hun styremedlem Reidun Johansen og ektemann Fred Børre Gomez, som etter eget utsagn fungerer som altmuligmann og potet.

Internasjonale smaker

- Det vil bli mye thaimat på menyen , men også retter med mer internasjonalt tilsnitt. Europeiske, og da kanskje spanske retter, er noe vi etter hvert ønsker å tilby gjestene våre, forteller Fred Børre.

 - Så her vil det ikke bli juleribbe å få?, spør lokalavisens utsendte. - Jo da, det kan det jo bli, men da blir det nok juleribbe med thaivri, svarer Fred Børre kjapt.

Det er en rikholdig meny de legger opp til, med nesten 70 retter å velge blant. Vårruller og tempura er kjente asiatiske retter, som selvsagt vil være en del av tilbudet.

- Alt vil nok ikke være på plass helt fra starten, og konseptet vil jo utvikles i takt med hvordan publikum tar i mot restauranten, sier Reidun Johansen.

- Selvsagt vil vi ha take-away! skyter Chavida inn.

- Og vi går dessuten med tanker om hjemkjøring av mat i Stor-Fillan området, innrømmer hun.

- Etter at Hjorten brant ned har jo hitterværingene mistet et treffsted, og vi ønsker at vår restaurant vil fylle dette behovet, utdyper Reidun.

- Vi håper at vi blir tatt like godt i mot som det Enver ble da han åpnet på Hjorten.