Fra i dag gjør vi absolutt alt innholdet i lokalavisa Hitra-Frøya tilgjengelig digitalt, slik at du selv kan velge om du vil lese de beste lokale nyhetene i gode, velkjente papiravisa eller digitalt på mobilen, nettbrettet eller pc-en.

  • Abonnenter har tjenesten inkludert i abonnementet.

  • Andre kan kjøpe tilgang gjennom dagpass (24 timer).

Ved lanseringa gir vi også tilbudet om å teste HF+ en hel måned for kun ei krone.

Kom igang her

Registrer deg og få passord

Felles for alle som leser HF+ artikler, er at man må gå inn en første gang og få laget et brukernavn/passord. Deretter gjenkjenner systemet deg som abonnent eller dagpass-kjøper, og du får straks tilgang til alle sakene.

Veiledning og mer informasjon om priser/pålogging finner du på våre kundeservice-sider her

Lokale nyheter digitalt

Papiravisa er og skal fortsatt være en viktig del av lokalavisas tilbud, men kan i vår digitale medietid ikke stå alene. Journalistikken og hverdagen er ikke lenger sånn at Hitra-Frøya alltid kan eller vil vente til tirsdagsavisa eller fredagsavisa for å bringe en nyhet til abonnentene våre.

Det handler både om nyhetenes omløpshastighet, om publikums forventninger og om at vi journalistene må utnytte mulighetene i moderne teknologi til beste for leserne. Flere enn før følger nyheter og viktig lokaljournalistikk på nett og mobil. Derfor satser vi sterkt på å utvikle oss videre digitalt.

Derfor er vi nå klare med tjenesten vi kaller HF+.

Det velkjente fra papiravisa

HF+ blir bl.a. de nyhetene, reportasjene, den kritiske journalistikken og helgestoffet om øyværinger du kjenner fra papiravisa i dag. Men der vi før måtte vente på papiravisas trykketider, blir nå en del av sakene gjort tilgjengelige for deg gjennom våre digitale kanaler så snart vi har dem klare. Andre saker bygger vi ut med innhold som papiravisa ikke fikk plass til.

Og bare for å ha sagt det også; nettavisa vår hitra-froya.no skal ha like mye gratis-innhold som før.

HF+ på faste plasser

Du vil finne HF+ artiklene på faste plasser på nettavisa hitra-froya.no.

Enten du har abonnement eller dagpass, så inkluderer HF også tilgang på eavisa. Eavisa er den elektroniske fullversjonen av papiravisa, med alle store og små nyheter, kunngjøringer, annonser, kryssord m.v., der du kan «bla» deg gjennom sidene på dataskjermen. Inkludert i dette er også avis-arkivet, hvor du digitalt kan bla i tidligere utgitte aviser.

Når vi fra i dag tilbyr HF+, betyr det derfor at vi går inn i en ny del av lokalavisas historie. HF+ er bare enda mer fra Hitra og Frøya. Rett og slett.

Bjørn L. Rønningen

ansvarlig redaktør, Hitra-Frøya