I  programserien En bit av Norden- New Scandinavian cooking, besøker kjendiskokken Tina Nordström, Hitra og Frøya.

Episoden som beskrives slik, kan du nå se øverst i artikkelen:

"Tina besøker Sør-Trøndelag og de værbitte øyene Hitra og Frøya, der Norskehavet kan by på krystallklart vann og et stort utvalg av sjømat og oppdrettslaks. Tina koker krabbe og griller sjøkreps før hun dykker etter kamskjell og serverer en smaksrik sjømattallerken. Til hovedrett serverer hun laks grillet over åpen ild."

Kokkelerte og dykket

Innspillingen foregikk sommeren 2013 og lokalavisa Hitra-Frøya var med da Tina spilte inn episoden.

Lokalt besøkte Tina blant annet Lerøy Midts merder ved Gunnarøya utenfor Hestvika på Hitra og gikk i land på Rottingen på Frøya og laget mat der.

Fra kjendiskokk Tina Nordströms TV-inspilling i øyregionen. (Foto: Drea Utvik Karlsen)