Etter vinterstenging er Hopsjøbrygga og restauranten Traktørstedet Landstryker’n klar for sesongåpning i påska.

I morgen (lørdag 28. mars) åpner portene for spiseglade gjester.

Sjefskokken Jan Egil Sigurdsen har satt sammen en velsmakende og variert meny med basis i mest mulig kortreist mat.

– Favorittene fra tidligere år er tatt godt vare på, men i tillegg er det kommet på nye smaksfavoritter. Siste sesong ble Hopsjøbrygga asossiert med god og velsmakende mat og vi legger derfor enda mer vekt på dette i år, sier Sigurdsen.

Krambua åpner

I påska er også den gamle Krambua på Hopsjø gjort klar for åpning. Krambujomfrua har fylt opp krukker og hyller med alt fra gammeldags godteri, tørrfisk, gode håndverksprodukter og duftende såper.

UFO og Uten Fast Bopel i påsken

Årets konsert og kulturprogram ser også ut til å bli svært fyldig. Det satses stort sett på at det skal skje noe hver helg framover fra påska av og ut august.

I påska kommer det velkjente bandet UFO fra Fosen og starter hele sesongen på onsdag, det lokale bandet Uten Fast Bopel som var husband i fjor, fortsetter på påskeaften og sørger for muligheten for en svingom.

Videre utover sesongen blir det et variert tilbud med forskjellige artister.