Espen Arntsberg er ansatt som ny rektor ved Frøya videregående, etter at nåværende rektor Bjørnar Johansen slutter til høsten.

Arntsberg har de siste fem årene vært assisterende rektor ved Hitra videregående skole.

Godt kjent med skolen

- Det var naturlig for meg å søke stillingen som rektor på Frøya, etter fem år som assisterende rektor ved Hitra videregående. Og jeg er godt kjent med skolen gjennom flere prosjekter og felles ledermøter som Hitra og Frøya videregående skoler har hatt gjennom et stadig tettere samarbeid de siste årene, forteller Arntsberg.

Spennende og utfordrende

Han starter i stillingen 1.august, men vil jobbe halv stilling ved begge skolen frem til det er ansatt ny assisterende rektor ved Hitra videregående.

- Jeg ser veldig frem til å begynner jobben som rektor ved Frøya videregående. Det blir helt sikkert spennende og utfordrende. Jeg vil fortsatt bidra til det Frøya videregående er kjent for, å være en utviklingsorientert skole, spesielt innen blå sektor. Jeg ønsker å fortsette det gode samarbeidet med Hitra videregående, og gjøre det enda tettere og bedre. Ellers har jeg gode relasjoner til de ansatte på Frøya videregående. De har en veldig stå på vilje, og vil få dette til å fungere veldig bra, mener Arntsberg.