Det nærmer seg 2000 solgte billetter til helgas Åge-konsert i Knarrlagsundet.

- Billettene har jo ligget ute i månedsvis på Billettservice, men det er først nå forrige uke, det tok av. Og det er helt normalt at det blir et voldsomt trykk på slutten. Det virker ikke som folk husker hvordan det var året før, ler Tor Evensen. Han forteller at de ennå vurderer hvor mange billetter de slipper til årets konsert.

- I fjor hadde vi 2200 på lørdag, men i år har de sprengt bort litt av fjellet for å frigjøre plass til sanitæranlegg, så selve konsertområdet er litt større. Vi vurderer fortløpende og følger med salget nøye nå.

Vurderer billetter "i døra"

- Vi stopper billettsalget på et punkt ganske snart nå. Så får vi se og vurdere når vi kommer bort dit på lørdag og ser området, om vi skal legge ut noen ekstra i døra, sier Evensen.

Han lover fullt trøkk  i kjent Åge-stil for de over 2000 fremmøtte i idylliske Knarrlagsundet lørdag.

- Det blir Åge og Sambandet i kjent stil, men vi har utvidet bandet med en blåserrekke, så nå blir det trompet, trombone og saksofon, og et voldsomt trøkk! Og vi har med oss gjesteartist Ingebjørg Bratland, som blir veldig flott, lover Tor Evensen.

Stage Dolls fredag

I fjor var det konsert både fredag og lørdag, mens det i år bare blir en Åge-konsert i Knarrlagsundet.

Fredag spiller Stage Dolls og her har billettsalget også gått bra. I går passerte de 400 solgte forhåndsbilletter, og pergolaen på Knarren har plass til ca. 600.

- Publikum kan vente seg 1,5 time med mye kjente låter. Det blir alt fra 80-talls hits til helt nytt materiale, sier Terje Storli i Stage Dolls.

Han forteller at de er med på NRK Sommeråpent i kveld der de spiller en helt ny låt.

Det er Knarren selv som står som arrangør for Stage Dolls konserten.

- Ettersom Åge spilte et annet sted fredag, og det ble bare en konsert i år, bestemte vi oss for å ha en annen konsert på fredag. Det måtte bli noen som var litt kjent i Trøndelag, og da falt valget på Stage Dolls, sier Ida Skarpnes på Knarren brygger.

Denne konserten holdes inne på bryggescenen på Knarren.

- Det er koseligere å få en helt full konsert inne, enn en halvtom en på det store uteområdet.

Hun forteller at det er stille før stormen på Knarren i dag, tirsdag.

- Det er jo mye som skal forberedes, men vi begynner å få litt rutine på dette nå etter å ha gjort det så mange ganger. Nå gleder vi oss til ei storhelg og håper bare på litt finvær.