Etter mange års kjøring på den humpete og dumpete veien til Titran, laget Jarle Kjørsvik og Arne Haugan et passende varselskilt, som de satt opp i veikanten på Titran. På skiltet sto det: ”Stram opp BH´n – Ta ut lausteinner. Heile vein fra Titran”, med beskrivende grafikk og som et forvarsel for berg og dalbaneturen som venter.

- Har fått stor oppmerksomhet

- Skiltet har fått stor oppmerksomhet, og har vært omtalt i flere aviser og radio. Folk kom til Titran bare for å ta bilde av skiltet, sier Kjørsvik.

Tilfeldige folk Kjørsvik møtte da han var på fjelltur hadde også fått med seg det spesielle skiltet.

- På Trollheimshytta møtte jeg en kar fra Byneset. Da han fikk vite hvor jeg var fra, sa han; Titran ja. Der har dere et artig trafikkskilt. Jeg hadde selvfølgelig et bilde av skiltet på telefonen som jeg viste ham og fortalte at jeg hadde laget skiltet. Da følte jeg meg litt konge, sier Kjørsvik.

- Ekkelt at skiltet er fjernet

Men da han kom tilbake fra fjellturen var skiltet borte.

- Jeg syntes det var litt ekkelt at noen bare hadde fjernet skiltet. Folk har bare syntes det har vært artig. Jeg har snakket med folk som har kommet til Titran og spurt om hvor skiltet er hen, men de har kommet for sent. De blir skuffet når de ikke får se det, sier Kjørsvik.

- Kanskje det er veivesenet

Han har ingen anelse om hvem som har tatt med seg skiltet.

- Det vet jeg ikke. Men la oss si at det kanskje er veivesenet som har tatt det ned, de vet jo godt hvor dårlig veien er utover hit, og jeg tror ikke de liker skiltet noe særlig. Kan de bare beslaglegge hele skiltet. Pålen tilhører jo grendalaget. Hvilke paragrafer er det som gjelder, spør Kjørsvik.

Han er heller ikke sikker på om de vil sette opp et nytt skilt.

- Jeg må først snakke med grendalaget og gutta om det. Det er kanskje ikke noen vits i å sett opp et nytt skilt hvis de bare tar det ned, sier Kjørsvik.

- Vært på sin plass å demonstrere

Men at skiltet har hatt god effekt, er han ikke i tvil om.

- Det har jo vært en oppsiktvekkende oppmerksomhet rundt skiltet. Skiltet ble satt opp som en demonstrasjon mot den dårlige veien, og folk har syntes det har vært på sin plass å demonstrere, sier Kjørsvik.