Øylekene

I månedsskiftet juni/juli arrangeres øylekene, eller NatWest Island Games, igjen. Denne gangen på den svenske øya Gotland. Øylekene har gått fra 700 delakere og 15 deltakende øyer i starten i 1987 til 2.500 deltakere fra 24 øyer nå i 2017, blant dem Hitra og Frøya som eneste norske.

Nå når avreise bare er måneder unna for deltakerne våre, presenterer vi i lokalavisa deltaker-troppene. Skytterne og Hitras herrelag i fotball har presentert seg, i dag er det Hitras damelag i fotballen sin tur. Rapporten kommer fra trener Roger Sørensen:

- Hitra og Frøyas eneste damelag og 4 div lag holder et høyt trykk på forberedelser mot Gotland. Laget har allerede gjennomført to samlinger hvorpå vi har spilt to treningskamper mot Trondheims-Ørn U20-lag. Her har vi fått gode resultater. Laget har samling i helga 18. og 19. februar med treningskamp mot guter 14/15. Totalt vil Gotland-laget gjennomføre åtte samlinger fram til avreise Gotland samt fem treningskamper mot god motstand.

- Stallen og spillere som ønsker å delta er på 22 jenter/damer. (Kristin Jørgensen- Trh/ørn og Synnøve Engan - Orkanger vil delta på laget)

Nytt fra Hitra damer 4 divisjon: Laget har hatt en meget god utvikling og har trent fast to ganger pr uke siden november i fjor. Oppmøte på treningene er helt fantastisk. Vi har gjennomført en treningskamp mot gutter 14/15 – samt at vi har treningskamper på løpende bånd fremover.

Laget er blitt styrket ved at vi har fått tre nye spillere: Stine C Dahl (kommer fra dansk 1 divisjon) Ingrid E Aadland (Steinkjer) og Kristine Bøifot (Tromsø).

Videre er Thea Arntzen kommet tilbake etter skolegang i Trondheim samt at vi har en håndfull spennende jenter fra J17, som nok vil banke på etter hvert.

72 44 04 00 post@hitra-froya.no