Hva husker du best fra 2017?

- Hadde litt angst, men vi valgte rett

Nyheter

Aina Taraldsen Sandvik, Hurran Villsau

Årets absolutte høydepunkt kom jo nå på tampen av året. Det var en gledens dag da det ble bestemt at veien blir lagt om på Flatval, slik at vi slipper all tungtrafikken gjennom grenda. Det betyr veldig mye for oss som bor her! På Hurran har vi vært litt kjerringa mot strømmen. Det er et vanskelig marked for kjøttbransjen, men der andre har måttet produsere mindre har vi gjort stikk motsatt. Jeg har mildt sagt hatt angst i november etter at vi valgte å øke både besetning og slaktemengde. Heldigvis har det vist seg at vi valgte rett. Vi hadde tenkt å være med på julemarked både på Hitra og Frøya, men kunne ikke stille fordi vi var utsolgt for alt vi har produsert. Angsten har sluppet taket og julefreden senker seg. For neste år har vi i Hurran spennende planer. I påska åpner vi kafé og landhandleri. Der skal det bli like koselig som å komme hjem til bestemor.