Hva husker du best fra 2017?

- Å bli pappa har vært årets høydepunkt

Nyheter

Jonas Sjømæling, Treningsklinikken Hitra

Den 15. mai bød på årets beste minne for meg. Da ble sønnen min født, og jeg ble pappa for andre gang. Og det kvalifiserer vel til et høydepunkt? Ellers er livet hektisk med jobb og familieliv, i tillegg til studier på fulltid. Men jeg har valgt dette hektiske livet selv.

På jobbfronten har vi hatt en omorganisering som byr på utvidede faglige muligheter. Vi har hatt jevn pågang i prosjektet fit@work, og ellers fullt belegg.

Som mange andre kommunale avdelinger har vi også faglig sett hatt en uviss høst budsjettmessig, men jeg har et håp for 2017 om full bemanning, slik at vi kan utnytte potensialet i tverrfaglig tenkning. Og så håper jeg virkelig at vi får kvalifiserte søkere til stillingen som kommunepsykolog.