Fotball herrer 4. divisjon

Frøya idrettspark, søndag

Frøya FK- Nardo2: 6-3

Frøya FKs siste kamp før sommeren var så nervepirrende at publikum satt i helspenn. Etter å ikke ha vunnet en eneste av de siste fem kampene, fortjente Frøya FK seieren de fikk i dag mot Nardo 2. Ikke bare vant de, de greide å få seks baller inn bak målvakta.

Det var likevel ikke gitt at utfallet skulle gå i Frøyas favør til pause. Jørgen Utvik Karlsen scoret tre mål i første omgang og det så lenge ut som om Frøya hadde Nardo i sin hule hånd. Men plutselig er kampen snudd og Nardo greier å få inn to mål før pause, og et mål etterpå. Stillingen er da 3-3.

I andre omgang greier Frøya å få inn tre mål til og vinner kampen 6-3. Det var noen veldig glade blåkledde gutter vi så på banen etter at det siste målet kom inn bare minutter før kampslutt.

- Jeg er både frustrert og glad og alt på en gang, sier trener Ketil Fjæran.

Han er veldig fornøyd med seieren og veldig glad for at Ulrik Vikan scoret mål.