9. september går sykkelrittet BEWI Bike on Tour Trondheim - Frøya av stabelen. Rittet har som mål å øke oppmerksomheten og støtten for barn med kreft.

- BEWis kjerneverdier omhandler ansvar, stolthet, stabilitet og kvalitet. Vi ønsker å gjøre handling ut av disse ordene ved å sykle for barn rammet av kreft. Løpet har som hensikt å samle inn penger til organisasjoner som jobber med støtte for kreftsyke barn. Alle inntekter fra løpet går uavkortet til dette formålet, forteller selskapet i en pressemelding.

I tillegg til sine egne ildsjeler i BEWi-konsernet kommer også tidligere verdensrekordholder i høydehopp, Patrik Sjöberg, til å delta i løpet, forteller Christian Larsson, markedskoordinator i BEWi.

- Vi håper og ønsker at du har anledning til å hjelpe oss å gjøre en forskjell ved å delta. Alle som ønsker er velkommen til å sykle sammen med oss. Starten går fra Scandic Nidelven i Trondheim klokka 07 og målgangen er ved BEWis fabrikk på Frøya, der vi griller pølser og stiller opp med hobbeborg for alle barn, sier Larsson.

Arrangøren understreker at BEWi Bike on Tour ikke er noen konkurranse.

- Vi vil derfor sykle i rolig tempo for å holde hele troppen samlet fra start til slutt. Vi kommer til å ha selskap av følgebiler under hele reisens gang som sørger for proviant og transport av baggasje, forteller BEWi.