Fotball 6. divisjon

Frøya2 - Sandstad/Hitra2: 2-2

Det var onsdag kveld klart for lokaloppgjør i 6.divisjonsfotballen mellom Frøya2 og Sandstad/Hitra2 på Frøya.

Vårens kamp endte med 5-0 seier til Sandstad/Hitra2. Det var derfor et revansjelystent og forsterket Frøya2-lag som stilte til kamp. Sandstad/Hitra2 hadde også til denne kampen et bra lag og man hadde forventniger om en god kamp.

Våre rapporter forteller at i 1.omgang var det gjestene Sandstad/Hitra 2 som produserte flere store sjanser. Lagets angripere var alene med keeper flere ganger,men ballen ville ikke i mål.

Frøya på sin side var dødelig effektive når de fikk sjansen og scoret på begge sine sjanser i 1.omgang. Gustav M. Witsøe effektuerte to flotte kontringer til mål, og Frøya kunne gå til pause med ledelse 2-0. Gjestene fra Hitra syntes nok dette var noe ufortjent, og var derfor innstilt på å gi alt også i 2. omgang.

Sandstad/Hitra2 fortsatte å legge press mot Frøya, men først i det 75. minutt kom reduseringen med et fantastisk skudd  fra 20 meter helt oppe i vinkelen av Andreas Jørandsen.

Etter reduseringen fikk Sandstad troa på poeng og fortsatte å trykke på. Og rett før kampslutt kom utligningen til 2-2. Da var det Andreas Haltland som avsluttet et flott angrep med en stup-heading i mål.

Vår rapport forteller at Frøya 2 naturlig nok er misfornøyde med å ha gitt ifra seg en ledelse, mens Sandstad/Hitra 2 er tilsvarende fornøyde med å hente inn til 2-2, men samtidig misfornøyd etter å ha misbrukt mange målsjanser.