4. divisjon herrer fotball

Frøya FK - Gimse: 3-0

Det var på søkkvått underlag fredagskveldens fotballkamp mellom Frøya FKs 4. divisjonslag og Gimse foregikk. Bortelaget ligger nederst på tabellen og Frøya gikk på banen med selvtillit og troen på at hjemmelaget skulle vinne.

Første omgangen gikk med flere målsjanser for Frøya. Olle Olle var fremme med en albue og dommeren trakk det gule kortet. I slutten av første omgang løsnet det litt for Frøya og Gustav Magnar Witzøe fikk inn et etterlengtet mål. Bjarne Sørdal er en av dem som kan ta æren for at Witzøe fikk ballen i mål. Sørdal spiller meget godt i hele første omgang.

Flere kampdetaljer: Alle detaljene og flere bilder fra kampen leser du her fra live-oppdateringa

Misfornøyd Gimse-spiller

Dommeren blåser til pause og guttene jogger ned til garderobene i duskregn. En Gimse-spiller er særdeles misfornøyd med at Olle Olle ikke fikk rødt kort for å stikke ut albuen. Han forteller dommeren akkurat hva han mener om det, noe som ender i at Gimse-spilleren selv fikk gult kort i pausen.

I andre omgang overlater Sørdal plassen på banen til unggutten Øyvind Høgseth. Det skal vise seg å være et godt trekk for Høgseth scorer det andre målet til Frøya mot slutten av andre omgang. Bare for å vise Gimse hvor overlegen Frøya er, får kaptein Tore Furberg ballen i nettet på overtid.

Solid bakover, savner effektivitet framover

- Det hadde ikke så mye å si for vi ledet jo to-null uansett, men det er alltid godt å få ballen i mål, sier Furberg beskjedent etter kampen.

Kapteinen oppsummerer kampen som solid bakover, men ønsker de skulle vært mer effektiv framover.

En meget dyktig keeper

Sportslig leder Stig Halvorsen er godt fornøyd med kampen.

- Vi styrer kampen fra første spark, men vi har litt å rette på etter forrige runde da vi fikk juling, sier Halvorsen.

Han synes guttene gjennomfører en god kamp, men mener at de må bli mer effektiv foran mål siden de vil møte lag der de ikke får så mange sjanser som Gimse.

Halvorsen må gi ros til Gimse sin keeper, som var helt fantastisk.

- Hadde det ikke vært for keeperen hadde vi i hvert fall hatt sju- åtte-ni mål, mener Halvorsen.

- Han er en av de beste keeperne vi har hatt på besøk, sier Halvorsen.