G16 2.div : Hitra FK - Frøya FK 8-2

Hitra FKs G16-lag var hakket bedre enn motstanderne fra naboøya i mandagkveldens lokaloppgjør.

I en fullsatt og flombelyst Hitra Idrettspark (HIP) vartet begge lag opp med fartsfylt fotball den først halvdelen av første omgang. Lagene fulgte hverandre til 2-2. Deretter virket det som om Hitraspillerne hadde flere ekstra gir å sette inn enn Frøya, og fosset dermed fra, både spillemessig og i antall scoringer.

Til pause stod det 6-2. HFK førte også kampen i 2.omgang, selv om tempoet og presisjonen i spillet ikke var som i siste halvdel av første.

Stian Andre Lervåg er tilbake i troppen etter et halvt års pause, noe som både klubben og laget er meget glad for. Han hadde mange gode og viktig løp i kveldens kamp, i tillegg tegnet han seg også på scoringslista.

Målscorere:

Ernest Franckevic (3), Benjamin S.Strand, Johan S. Andersen, Stian Børge Mollan, Stian Andre Lervåg og Ola Arntsen.

Laget har hatt en flott høstsesong så langt, med en uavgjort og resten seire, og ligger nå på 2.plass på tabellen, tre poeng bak ledende Tiller (HFK en kamp mindre spilt).

Trenerteamet som består av Karl Selvåg og Stig Øien er meget fornøyde med lagets prestasjon så langt i høst.

- I dag var vi det beste laget på banen. Etter en noe grumsete start i kampen, der forsvaret glipper et par ganger, er vi det førende laget i kveld. Fart i både midtbane og i angrep, i tillegg flere gode langskudd som sitter der de skal, oppsummerer trenerteamet etter seieren i lokalaoppgjøret.