Trondheims-Ørns A-lag og U20-lag kommer til den offisielle åpninga av Helhetlig Idrettspark/Frøya Storhall. Det forteller prosjektkoordinator Jan Otto Fredagsvik i Helhetlig idrettspark.

Åpningsfesten der lagt til helga 20.-22. januar.

- Denne helga er det spesielt ferdigstillelse av innendørsanleggene som skal markeres, dvs fotballhallen, klatrehallen og basishallen/flerbrukshallen. Og det er den aktive idretten i disse arenaene som først og fremst skal være i fokus, forteller han til prosjektets Facebook-side.

Trondheims-Ørn er blant landets beste damefotballklubber. I tillegg kommer en stor gruppe med unge fotballspillere fra Astor. Det blir også aktiviteter i klatrehallen og i basishallen denne helga.

I tillegg til fotballhallen, klatrehallen og basishallen/flerbrukshallen, består Helhetlig idrettspark også av turløyper og sjøsport-aktiviteter.

Frøya storhall ble innviet med kamp mellom Frøya/Hitra og Rosenborg ballklubb i november.

Frøya storhall er først og fremst en treningshall, og den første måneden vil det være fri bruk. Ved siden av at lokale lag skal ha sine treninger i hallen, legges det opp til utleie for treningssamlinger.

- Alle lagene på Frøya har meldt inn sine behov. Ellers er vi i dialog med en rekke klubber som vurderer å komme hit og ha treningssamlinger, sa Fredagsvik til lokalavisa før jul, og nevnte det ferske tippeligalaget Kristiansund, Trondheims-Ørn, Astor og Fåberg som klubber man er i dialog med for samlinger i løpet av vinteren og våren.

Se video fra kampkvelden med RBK