Heldig oss ute ved kysten som våknet til strålende turvær i dag! Den nasjonale Kom deg ut-dagen er alltid populær å delta på og er en fin måte å bli kjent med andre turglade mennesker på. Litt hjernebry med turtipp som har fine uttrekkspremier blant de som deltar, er alltid fast innslag. Kanskje lærer mange å kjenne et nytt område og turmål å kjenne også?

I helga er det mye som arrangeres på idrettssiden, og på sosiale medier er det lett å se at svært mange har gjort sin egenorganiserte komdegutdag i godværet rundt om. Vi som var ute, fikk virkelig nyte godværet denne søndagen, etter mye regnvær i desember og januar. Det gir energipåfyll til alle!

Hele 38 unger deltok sammen med sine voksne på Barnas Turlag Frøya og Frøya Turlag sitt arrangement i dag. Vi telte over 40 voksne utenom de som arrangerte. Kjempeartig, rett og slett!

14 av de voksne tok langturen gjennom hele turstien på Sør-Dyrøya ut til Marenstua og Storskaget.

I lavvo-området delte Jussi Evertsen raust av sin faglige kunnskap om livet i fjæra, og det var flere som smakte mat rett fra fjæra for første gang i dag. Arrangørene fra Barnas Turlag delte ut frukt og aktivitetshefte, og trakk av de fine premiene blant de som deltok. Ungene fikk nytt stempel i turpasset sitt, eller nytt turpass, alt etter som.

Når de voksne turlederne og deltakerne kom tilbake fra sin langtur hadde de aller fleste begynt å rusle tilbake. Noen hadde tatt flere geocacher i området Dyrøya, og i skogen like ved lavvoen var det mange som ble begeistret over den fine adventscachen som finnes der.

3 av styremedlemmene i Frøya Turlag drodlet sammen om flere spontanturer vi har lyst til å arrangere (turer som ikke er med på den allerede offentliggjorte turkalenderen) mens de ryddet sammen bålpanna og resten av utstyret.

Gled dere på en ferskvannstur i mai og en humletur mot høsten! Følg med på nettsidene våre.

Takk for en strålende dag alle sammen!