Innspurten på herrestafetten i ski-VM var en av tidenes mest spennende. Og det utløste også masse neglebiting og heiarop i de mange norske og russiske hjem. Men få var så enormt engasjerte som Mona Johansen på Dyrøya, vil vi tro, i hvert fall ikke blant dem som er fanget på video.

Mens Finn Hågen Krogh kjempet desperat for å holde Sergej Ustjugov bak seg, sto Mona i stua hjemme hos Hege Cecilie Aarvik og "staket" for livet og heiet og ropte.

Se videoen ved å klikke på hovedbildet i denne artikkelen. Vi advarer mot kraftig og engasjerende språkbruk :)

- Hun er bare sånn - helt "stein toillat". Vi som satt ved siden av, holdt på å dø av latter, sier Hege Cecilie Aarvik‎, fotografen, til lokalavisa Hitra-Frøya.

Mona er opprinnelig fra Mausund, men bor på Dyrøya. Ifølge Aarvik‎ har hun alltid vært svært engasjert i ski-idrett.

- Jeg har sett noen videoer av Mona tidligere, men ikke forestilt med at det var så "gæli". Hun var helt i hundre. Og å få lov til å oppleve dette hjemme i egen stua, var bare helt herlig, sier Aarvik, som selv ikke er spesielt skiinteressert. Hun er ikke engang sikker på hvilken øvelse som gikk da Mona holdt på som verst.

Over 9.000 følger lokalavisa Hitra-Frøya på Facebook. Lik oss, du også

Hege la først ut videoen på NRK sportens sider, og NRK Nordland fanget den opp og spredte den videre. Videoen har i skrivende stund nådd en halv million visninger