Sandstad/Hitra2 åpnet årets serie tirsdag kveld borte mot Freidig. Freidig har ikke hatt seniorfotball på tre år og starter i år opp med en god spillergruppe som satser hardt.

Det kunne blitt en pangåpning på årets serie for Sandstad/Hitra2 da lagets spiss Fredrik Reksen kom alene med keeper etter 1minutt. Men ballen gikk like utenfor målet.

I første omgang ble Sandstad/Hitra 2 løpende imellom et velspillende hjemmelag og måtte tilslutt se at Freidig gikk opp til 1-0. Dette ble også pauseresultatet.

Noen grep ble gjort i pause og et helt annet Sandstad/Hitra2 entret banen i andre omgang. Dueller ble vunnet og flere gode avslutninger ble produsert.

Man ble snytt for en klar straffe da Freidigs keeper bommet på ballen og istedenfor bokset ned vår spiss Abdu. I det 61 minutt fikk Abdu uttelling for sin enorme hurtighet og i duell med keeper vant han ballen og satte inn 1-1.

Man endret igjen litt på formasjoner og her kan man si at trener-teamet bommet. Etter endringen skiftet kampen igjen karakter og Freidig tok over helt. Et par uheldige involveringer fra oss medførte at de fikk satt inn 2-1.

3-1 og 4-1 var kanontreff helt utagbart oppe i hjørnet. I andre omgang hadde vi flere cornere og skudd i tverrligger, men i banespillet slet vi med ballsikre Freidig-spillere. Kampen avsluttet med nok et langskudd og 5-1.

Alt i alt var det fortjent seier til Freidig som nok blir å finne i toppen av årets serie (opprykk er målsetting).

Morsomt innslag i kampen var dagens dommer som før kampen kommer bort til Jimmy og meg og forteller at han skylder Jimmy rød kort etter en kamp han hadde dømt for flere år tilbake på Sandstad. Så når Jimmy entret banen var dommer på han umiddelbart og blåste i vei. Gult kort etter 10 min på banen og måtte gå av i fare for å bli sendt av banen etter 5 minutter i 2 omgang…