Spiller for RBK u16 i den nasjonale ligaen

Ola blir første hitterværing i offisiell RBK-trøye etter Odd Inge Olsen

Ola Arntsen fra Fillan tar et nytt steg i sin unge fotballkarriere når han førstkommende lørdag blir tatt inn i troppen til Rosenborg BKs gutter 16-lag.

Arntsen blir dermed, så vidt lokalavisa har klart å bringe på det rene, den første hitterværing som mønstrer i RBK-trøya i en offisiell kamp etter Odd Inge Olsen. Olsen tok fire seriegull med RBK A-laget i 2001-2004.

Som tidligere omtalt har unggutten, som til daglig spiller for Hitra FK, denne våren fått hospitere på treningene til RBK u16. Nå er det ifølge hjemklubben også klart at Arntsen får spille i den nasjonale ligaen for RBK.

Første kamp for Olas del blir førstkommende lørdag, da møtes RBK og Lillestrøm på SalMar-banen ved Lerkendal. Siden dette er den nasjonale og ikke den hjemlige serien, får Arntsen lov til fortsatt å spille på begge lag, altså både RBK og HFK.

Hitra fotballklubb opplyser også at en ny HFK-spiller har fått muligheten til å hospitere på RBK u16-laget; keeper Ståle Arntsberg.

 

Mer å lese på Hitra-Frøya:
Nytt fra HF+:
Leses nå:
comments powered by Disqus

Øypatruljen:

Kom til oppredte senger og varmt hus på Sørburøy

Familien Liutkus har forelsket seg i den fraflyttingstruede øya utenfor Frøya

Dalpro tilbyr nærkontakt med hjorten

- Et eksklusivt tilbud, sier Edvard Ulvan.

Bør skyte enda færre bukker

Utmarksrådets årsmelding forteller om gode resultater i predatorforvaltning, men oppmoder om å la storbukkene være i fred.