På det niende forsøket skulle det endelig lykkes for Sandstad/Hitra2 å slå Orkanger2. Dette er et lag vi har slitt med i mange år, men endelig skulle det komme en seier.

Orkanger kom best igang og ledet 1-0 til pause. Dette til tross for bra muligheter også for Sandstad/Hitra2.I andre omgang var det et bestemt Sandstad/Hitra2 som kom på banen. 1-1 kom ved Anders Sivertsen, 2-1 ved Petter Lervik og 3-1 ved Abdu (som nok en gang fremsto som en meget viktig spiller og som leverte en meget bra kamp).Lagets keeper Leo fikk ikke til å spille,men sporty stiller spiss Rune Akseth opp og spiller en meget bra kamp i mål.Pga at Hitra spiller lokaloppgjør mot Frøya var det lite med spillere å få fra Hitra til denne kampen. Alt i alt en meget god lagseier til Sandstad/Hitra2.Neste kamp er borte mot KIL/Hemne3 tirsdag 23. mai.