Fotball herrer 5. divisjon

Hitra idrettspark, fredag kl. 20

Hitra FK - Orkanger IF: 3-2

Hitra FK fikk fredag kveld besøk fra Orkanger IF til toppoppgjør i fotballens 5. divisjon. Begge lagene kjemper for å holde tritt med Frøya FK, som foran denne kampen leder avdelinga med 13 poeng på fem kamper, med Hitra og Orkanger på de neste plassene.

Da gjestene Orkanger gikk opp i 1-2 i andre omgang, så det ikke helt lyst ut for Hitra. Men i dramatiske sluttminutter satte Sindre først inn en frisparkperle, før Baard Strøm satte ledermålet i det 89.minutt, som snart viste seg å bli matchvinnermålet. Og oppi de dramatiske sluttminuttene ble det både rødt kort til Orkanger, gult kort til Hitra og Hitras spillende trener ble sendt på tribunen.

Les om alle kampens høydepunkter i live-oppdateringa fra kampen (se hovedbildet i denne artikkelen).

Lokalavisa kommer etterhvert tilbake med vår reportasje.