Fotball herrer 5. divisjon:

Onsdag 31.mai  kl. 20.00

Lånke - Hitra FK 1-3:

Hitra fikk en pangstart på kampen, og gikk opp i 0-1 etter få minutter. Simen Eide sentrer ut til Knut Are Elvemo som setter ballen nydelig i lengste hjørnet for keeper.

Hitterværingene kom også til flere sjanser før pausen, men Lånke var nær utligning. En kanonredning av Rune Glørstad gjorde at Hitra kunne gå til pause med 1-0 etter at Glørstad i full strekk helt oppe i krysset fikk dyttet ballen i stanga og ut til ut til corner.

Gjestene slet med å komme i gang etter hvilen, og Lånke fikk et lite overtak.

Men på en corner er Hitra heldig. Ballen treffer hjemmelagets keeper og går i mål. Scoringen krediteres Sindre Kvakland.

Deretter er det Lånkes tur til å lykkes på corner – og dermed 1-2.

Lånke har troen på poeng og presser Hitra bakover. Men en ny corner mot slutten avgjør kampen. Roar Strand Hansen får headet til Jonas Refsnæs som setter ballen i mål slik at Hitra vinner 1-3.

Med dette befester Hitra andreplassen på tabellen, bak ledende Frøya.

Tabellen

Hitra stilte med dette laget:Rune Glørstad Emil Melting Fredrik S Reksen Roar Strand Hansen Sindre Grindskar Dan Rahimian Jonas Refsnæs Simen Eide Knut Are Elvemo Remi EideSindre Kvakland

På benken:Marius StrømBaard Strøm Endre Antonsen Håkon MorvikMatus PekarOle Eide