Sandstad/Hitra2 er nå opp på 2 plass i 6.divisjon etter at Klæbu ble beseiret på eget gress.

Sandstad/Hitra2 stilte et meget bra lag til kampen til tross for noen forfall.

- Vi hadde en plan om å avgjøre kampen tidlig, og det startet bra, forteller lagleder John Olav Johansen.

1-0 etter kom allerede etter to minutter  ved Petter Lervik, og 2-0 kom etter sju minutter ved samme mann.

Men så begynte heimelaget å bomme på store sjanser, det var både stangskudd og situasjoner alene med keeper. Dette gjorde at Klæbu benyttet muligheten til å komme inn i kampen ved å score på en kontring. 2-1 sto seg til pause.

I andre omgang gjorde man noen bytter, men sjansene ble fortsatt spolert . Klæbu fikk trua og kjørte opp flere i angrep i håp om utligning. De trykket på uten å få de helt store sjansene.

Sandstad/Hitra2 begynte å bli litt slitne og lble frustrert over å ikke få inn mål numer tre.

I det 89 minutt gikk det som det måtte. Klæbu fikk mål på et frispark og 2-2.

Men gutta på Sandstad /Hitra2 hadde ikke gitt opp, og en flott pasning i bakrom fra Ole Eide fant Petter Lervik som nesten fikk sitt hatrick for dagen. Men våken  på retur var evigunge Jimmy Glørstad som hadde entret banen i sluttminuttene. Nok en gang viste han unggutta hvordan det skal gjøres. En sjanse, ett mål og matchvinner i det 90.minutt lar seg høre.

Med dette seiler Sandstad/Hitra2 opp på 2 plass på tabellen, bak Nidaros.

Freidig som har vært suverene så lang iår. John Olav Johansen opplsyer at dette laget  er tatt i bruk av ikke-spilleberettiget spiller i tre kamper og har mistet 9 poeng (dette inklusive første kamp mot Sandstad/Hitra2).

-  Alt i alt en fortjent seier, men Klæbu spilte bra og ga oss kamp helt inn. Sandstad/Hitra2 bør nok hjem og trene på avslutninger,mener Johansen.

Onsdag spiller Sandstad borte mot Grønningen i Leksvika.