Fotball herrer 5. divisjon, Hitra idrettspark

Hitra FK - Hommelvik IL: 6-1

Matus Pekar bidro med hattrick da Hitra vant hele 6-1 hjemme mot Hommelvik mandag kveld. Den høye spissen ble byttet inn etter rundt en halvtimes spill i første omgang da trener Ole Eide var misfornøyd med samhandlinga i hjemmelaget, og at Hommelvik tok ledelsen i kampen.

Byttet viste seg å være et godt valg; Pekar bidro sterkt både med scoringene (to på hodet og ett med beina) og med det øvrige spillet til at Hitra inntar tabelltoppen etter denne kampen. Hitra har nå 18 poeng på sju kamper, mot Frøyas 16 poeng på seks kamper.

- Treneren gjorde noen skifter, det gjorde at vi fikk godt tempo og det ble veldig spennende, sier Pekar etter kampen og er også godt fornøyd med sine egne scoringer.

- Jeg fikk en bra start og fine mål, sier han.

Trener Ole Eide forteller ved kampslutt at han var svært misfornøyd med lagets innsats de først tretti.

- Vi spilte dritdårlig, men tar oss opp det siste kvarteret. Og andre omgang var ok. Hommelvik er et lag vi bør slå, og det gjør vi. Det er bra at gutta tar seg sjøl i nakken, sier Eide.

- hva tenker du om tremålsscoreren?

- Matus putter tre og gjør en veldig god kamp. Ikke bare scorer han, men han er god til å ta imot ballen og fordele videre, sier treneren.

Hitras øvrige mål ble scoret av Remi Eide, Jonas  Refsnæs og Sindre Jamtøy.

Les alle detaljene fra kampen i live-oppdateringa (øverste bildet)​

Frøya har ikke kamp denne helga, men spiller førstkommende fredag. Da hjemme mot Malvik.